Snowapple presenteert I, Cyborg

  • Post categorie:Nieuws

Snowapple Collective brengt I, Cyborg (single en videoclip) 5 juni uit

I, Cyborg bevat donkere sferen, experimentele geluiden en tot nadenken stemmende teksten. Het is een mijlpaal voor Snowapple en biedt luisteraars een meeslepende ervaring die genres overstijgt. I, Cyborg is geïnspireerd op Donna Haraway's Cyborg Manifesto en levert diep politieke en ontwrichtende teksten die traditionele opvattingen over gender uitdagen en tegelijkertijd de ingewikkelde relatie tussen dieren en machines onderzoeken.

De single wordt vergezeld door een visueel verbluffende art-video waarin hedendaagse dans en futuristische film samenkomen. De video speelt zich af in een post-apocalyptische omgeving en portretteert twee wezens die vastzitten aan verlaten machines en roept vragen op over hun bestaan en de dunne lijn tussen overleven en slavernij.

De release van I, Cyborg markeert ook het begin van Snowapple's baanbrekende programma van jaarlijkse thema's, met dit jaar als thema "Cyborg Experiments". Deze thematische verkenning heeft geïnspireerd tot de creatie van een heel album, dat in 2024 zal worden uitgebracht, met I, Cyborg als eerste single.

Hoor deze track als een van de eersten met deze pre-save link: https://ziprecords.lnk.to/snowapple_rinavergano_icyborg