Casa Snowapple Mx

  • Categorie berichten:Projecten

In 2021 openen we in Casa Snowapple Mx onze deuren om nationale en internationale kunstenaars de nodige tijd en ruimte te bieden, weg van hun gebruikelijke verplichtingen, om nieuw creatief en cultureel werk te onderzoeken, te ontwikkelen, te produceren en te delen. 

We nodigen kunstenaars uit alle disciplines uit en moedigen multidisciplinaire projecten en samenwerkingen aan.

Het huis bestaat uit verschillende projecten: artistieke residenties, workshops, culturele activiteiten, landschappelijk forum en verblijf.

Ons huis is opgericht en wordt gerund door vrouwen. Een belangrijke doelstelling van Casa Snowapple Mx is de gelijkheid van vrouwen. Vrouwen zijn de meest gediscrimineerde sociale groep als het gaat om fundamentele rechten, waaronder het recht om vrij van geweld te leven.

Wij geloven dat KUNST de kracht heeft om een verschil te maken IN ONZE GEMEENSCHAP en om op te komen voor vrouwenrechten OVER DE WERELD.

We zijn een inclusieve ruimte waar alle mensen gelijk zijn en waar we de mogelijkheid bieden om de nationale en internationale gemeenschap van artiesten, creatieven, muzikanten en het grote publiek uit te breiden.

In Casa Snowapple Mx openen we de deuren naar verbeelding en bewustzijn. Binnen de muren en het groene landschap kruisen de kunsten elkaar, ontstaan ideeën en worden dromen omgezet in experimenten. We streven ernaar een inclusieve en veilige ruimte te zijn waar vrouwen en kunstenaars uit de hele wereld creatieve banden van wederzijdse zorg opbouwen.

Onze inzet is voor Vrijheid. Wij geloven dat Kunst overal is en universeel: het kent geen leeftijd, plaats van herkomst of geslacht.

Het is een levend instrument dat ons de realiteit laat voelen. Kunst is niet alleen schoonheid, maar ook een krachtige motor voor sociale verandering. Ontdek je creatieve stem en deel die met ons. 

Meer informatie op de website van Casa Snowapple Mx: https://www.casasnowapple.mx/