Casa Snowapple MX opent 7 oktober!

  • Post categorie:Nieuws

In de zomer van 2021 richt Snowapple haar eerste kunstenaarsresidentie op in Coyoacán, in Mexico-Stad. De officiële opening is op 7 oktober 2021. 

Casa Snowapple MX is een Internationale Artistieke Residentie ruimte ontworpen om hedendaagse culturele projecten te ontwikkelen onder lokale en internationale kunstenaars. Gelegen in een van de meest emblematische en oudste buurten van Mexico Stad, is het huis een ontmoetingsruimte, waar verschillende creatieve voorstellen de kunst en cultuur van Mexico en de wereld onthullen.

Casa Snowapple MX wordt een kunstenaarsresidentie waar we kunstenaars en gasten van over de hele wereld zullen ontvangen. In deze ruimte zullen we een grote verscheidenheid aan workshops, concerten, tentoonstellingen en andere culturele evenementen organiseren, zoals bazaars, theatervoorstellingen en nog veel meer. We hebben ook een aantal kamers die verhuurd zullen worden als bed & breakfast.

Een van onze missies is het ondersteunen van onze zusters, daarom zal Casa Snowapple MX voornamelijk door vrouwen worden opgericht en beheerd. Wij zijn een inclusief huis en wij zullen bezoekers van over de hele wereld verwelkomen. Een van de doelstellingen van de oprichting van Casa Snowapple MX is het bieden van veilige ruimtes voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van de vrouwen van Mexico en de wereld en het verspreiden van de culturele rijkdom van mensen uit verschillende delen van de wereld en het land. We zullen een veilige en vrije ruimte bieden waarin we onszelf kunnen zijn en waarin we zullen integreren onder het principe dat we allemaal gelijk zijn.

Casa Snowapple MX wordt onze eerste artistieke residentie en we zijn er zeker van dat we geen betere locatie hadden kunnen kiezen dan Mexico Stad.