Casa Snowapple Mx

  • Categorie berichten:Projecten

In de zomer van 2021 richtte Snowapple onze eerste kunstenaarsresidentie op in Coyoacán, in Mexico-Stad. 

Casa Snowapple Mx is een internationale artistieke residentie, ontworpen om hedendaagse culturele projecten te ontwikkelen onder lokale en internationale kunstenaars. Gelegen in een van de meest emblematische en oudste buurten van Mexico Stad, is het huis een ontmoetingsruimte, waar verschillende creatieve voorstellen de kunst en cultuur van Mexico en de wereld onthullen.

Casa Snowapple Mx is een kunstenaarsresidentie waar we kunstenaars en gasten van over de hele wereld ontvangen. In deze ruimte organiseren we een grote verscheidenheid aan workshops, concerten, tentoonstellingen en andere culturele evenementen zoals bazaars, theatervoorstellingen en nog veel meer. We hebben ook enkele kamers die we verhuren als bed & breakfast.

Een van onze missies is het ondersteunen van onze zusters, daarom wordt Casa Snowapple Mx voornamelijk door vrouwen opgericht en beheerd. Wij zijn een inclusief huis en wij verwelkomen bezoekers van over de hele wereld. Een van de doelstellingen van de oprichting van Casa Snowapple Mx is het bieden van veilige ruimtes voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van de vrouwen van Mexico en de wereld en het verspreiden van de culturele rijkdom van mensen uit verschillende delen van de wereld en het land. Wij bieden een veilige en vrije ruimte waarin we onszelf kunnen zijn en waarin we integreren onder het principe dat we allemaal gelijk zijn.

Casa Snowapple Mx is onze eerste artistieke residentie en we zijn er zeker van dat we geen betere locatie hadden kunnen kiezen dan Mexico Stad.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, hou een oogje op Casa Snowapple Mx's Instagram en Website.